marți, 26 iulie 2011

Maine Gabriela incepe chimioterapia

Astazi s-au finalizat toate investigatiile, iar echipa de medici care este implicata in cazul Gabrielei a stabilit planul de actiune. Tratamentul presupune mai multe etape decat estimat initial deoarece procedurile efectuate in Romania nu au fost cele mai potrivite. Durerile au crescut in intensitate asa ca doza de morfina a fost dublata. Va face 2 cure de chimioterapie de cate 3 zile, cu 21 zile pauza intre ele. Schema de chimioterapie este de tip agresiv pentru ca toate celulele canceroase din circulatie sa fie distruse.

Dupa a doua sedinta de chimioterapie va face un RMN de control, in urma caruia se va stabili daca poate fi operata. In caz contrar se vor adauga sedinte noi de chimioterapie (nadajduim din tot sufletul ca nu vor fi necesare). Interventia chirurgicala va fi una de rezectie si reconstructie a structurii osoase, o operatie complexa si dureroasa dar care cuplata cu rezultate bune in urma chimioterapiei, ii poate oferi Gabrielei perspectiva unei recuperari complete.

In conditiile detaliate mai sus nu putem confirma daca estimatul initial de 30,000 de euro va fi de fapt costul real. Dupa cum am si actualizat pe site, in cont s-au strans deja 40,000 de euro pentru care va suntem profund recunoscatori. Cel mai probabil vom sti costul total dupa a doua sedinta de chimioterapie care va avea loc peste o luna (asta sperand ca nu va fi nevoie de o a treia). Imediat ce aflam aceste detalii le vom si posta pe blog.

In momentul de fata Gabriela are mare nevoie de rugaciunile noastre ale tuturor!

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta sa fie totul bine!
    Sfantul Mare Mucenic Pantelimon sa fie cu tine, Gabriela, sa-ti fie sprijin si ajutor si grabnica tamaduire sa-ti daruiasca!

    RăspundețiȘtergere