joi, 21 iulie 2011

Gabi va incepe tratamentul

Avem o veste foarte buna si anume ca maine, 22 iulie, Gabi pleaca in Turcia, la Anadolu Medical Clinic, una dintre cele mai bune clinici din lume cu aceasta expertiza, unde o va trata  Dr. NECDET USKENT. Din fericire nu are metastaze pulmonare, ceea ce ne da mare curaj.

Zilele acestea de multe ori am fost cu lacrimi in ochi de emotie. Am primit atatea semne de incurajare, informatii care ne-au fost de folos, cu adevarat nu ne-am simtit singuri! Ne-au povestit prieteni ca au primit mail-ul din mai multe directii, cu promisiunea ca fiecare va adauga o vorba buna, o rugaciune. Ne-am bucurat mai mult decat vom putea vreodata transmite prin cuvinte.

Va multumim din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentru Gabi…si pentru noi! Ne-ati dat mari sperante ca vom putea pana la urma strange suma, care parea imposibila, pentru a beneficia de tratamentul intreg si in timp util. Astazi bilantul conturilor arata 63000 RON si 600 E. Suntem la jumatatea drumului si sufletele ne sunt pline de speranta ca vom parcurge si cealalta jumatate.

Dumnezeu sa va rasplateasca dragostea!

2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa te aiba in paza! Gabi noi suntem alaturi de tie si ne rugam ca totul sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea Bunul Dumnezeu cu Maicuta Sa sa te intareasca si sa te mangaie .Ii rog pe cei apropiati tie sa intre pe blogul unui baietel care a fost foarte bolnav : bebesiluan.wordpress.com
    Pruncul Siluan ( a carui tata e preot in Zarnesti ) a fost ajutat in chip minunat de Sfintii mucenici Rafael , Nicolae si Irina din Lesbos , prin puterea lui Dumnezeu . Dragii mei rugati-va si acestor Sfinti munenici .
    Doamne ajuta . Cu mult drag , Loredana

    RăspundețiȘtergere