vineri, 22 iulie 2011

Astazi Gabi a ajuns in Istanbul

Astazi la 8:00 a decolat avionul, iar in aproximativ o ora Gabi si Cosmin au pus piciorul in aeroportul din Istanbul. Deja sunt la clinica unde urmeaza sa i se faca toate investigatiile care mai sunt necesare, inclusiv recitirea lamelor si blocului de parafina de la biopsie. Saptamana viitoare vom sti exact de cate cure de chimioterapie avem nevoie inainte de operatie.

Gabi ne-a promis ca imediat ce va putea ne va da de stire despre cum se simte.

Pana acum in conturile Gabrielei sunt 3,035.51 Euro si 98,534.68 Ron.

Va multumim!

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajută, vă aşteptăm cu veşti bune!
    Curaj şi multă putere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mesaj primit de la o colega de liceu de-a mea mea si a gabrieleei:

    ``Eu am incercat sa trimit povestea Gabrielei unor persoane pe care le cunosc si de la care ma astept sa contribuie cu o suma cat de mica. Cu aceasta ocazie am primit un sfat, pe care te-as ruga mult sa il trimiti mai departe. Se pare ca pentru multe persoane este destul de greu sa ajunga la banca pentru a face donatia. Propunerea ce mi-a fost inaintata este aceea de a se pune Paypal pe site, pentru ca in felul acesta este si sigur si rapid si la indemana. Acest sfat vine din partea unei persoane care se ocupa de multe cazuri ce presupun donatii. Se pare ca lumea doneaza mult mai usor daca este la indemana si sigur.

    Sper ca mesajul meu sa fie intampinat cu deschidere si sper sa se stranga banii necesari cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine m-au ajutat Sfantul Nectarie Taumaturgul, Sfantul Fanurie, Sfantul Iosif cel Nou de la Partos, Maica Domnului si in special Dumnezeu ... cred ca va pot ajuta si pe voi!

    RăspundețiȘtergere