joi, 26 septembrie 2013

A mai trecut o saptamana

In primul rand vrem sa va multumim pentru tot sprijinul oferit din nou, atat material cat si sufletesc.

Ultima saptamana a fost una grea. De sambata trecuta ne aflam la Anadolu. Venisem cu speranta ca vom putea sa facem interventia chirurgicala de decompresie a nervului. Cu ajutorul vostru reusisem sa strangem 5,000 de euro, restul pana la 13,000 fiind posibil printr-un imprumut. Dar dupa primul control, un RMN detaliat efectuat luni, medicii au luat decizia sa nu intervina chirurgical, tumora fiind mult marita iar probabilitatea unei interventii reusite fiind mult prea mica. Astfel , s-a luat hotararea de a schimba schema de chimioterapie, inlocuind atat substantele cat si frecventa. . O sedinta este compusa din 3 zile la rand a cate 5 ore fiecare si se repeta la 28 de zile.

Am supravietuit primelor doua zile de chimio din prima sedinta din noua schema, maine avand loc ceea de a treia. Incepand cu ziua de luni vom face timp de 5 zile injectii cu Neupogen pentru a creste imunitatea.

Tot luni, la 12:30, ne internam pentru o operatie de montare de cateter, astfel incat Gabrielei sa i se poata administra analgezicele direct in zona afectata. Speram sa fie benefic si sa scapam de dureri si arsuri. Daca totul merge bine ne vom intoarce in tara miercuri.

Costul acestei operatii este de 5,000 de euro. De luni pana acum am cheltuit deja 2,500 de euro pentru RMN (care a fost facut sub anestezie), plus consultatiile pentru noua schema de chimioterapie. Chimioterapia inca nu stim, dar din experienta credem ca nu poate fi sub 3,000 de euro.

Incercam sa ne adaptam la noua situatie, carucior pe o perioada nedeterminata, si cu ajutorul lui Dumnezeua incercam sa stam la o linie de plutire. Ne asteptam sa intervina si raul de dupa chimioterapie, dar speram sa-l trecem si pe acesta cu bine.

Va multumim din suflet si va rugam sa ne pomeniti in continuare!
Cosmin si Gabriela

Un comentariu: