marți, 17 septembrie 2013

Vesti noi

Gabriela continua tratamentul prescris in august si cu ajutorul lui Dumnezeu face fata cu multa putere si rabdare noi activitatii tumorale.

De la ultima noastra postare a mai fost necesara o vizita in Turcia deoarece intre timp tumora a atins un nerv din aparatul locomotor inhiband functia locomotorie a piciorului. Gabi simte piciorul dar nu il poate misca. De asemenea aceasta presiune asupra nervului genereaza si senzatia unor arsuri la nivelul pielii, arsuri care pot deveni extrem de dureroase cateodata.

Partea buna este ca exista inca solutii pentru a combate evolutia tumorii. Pe de o parte tratamentul chimio pe care il continuam, si pe de alta parte exista si o solutie pentru a elibera nervul de sub presiunea tumorii. Este vorba de o interventie chirurgicala de decompresie, cu efect  garantat de recuperare a functiei locomotorii. Din pacate, ca de obicei, este vorba de un cost, iar in acest caz este un cost mult peste puterile noastre de a obtine fonduri. Interventia chirurgicala costa 12,550 de euro, plus un RMN detaliat care costa si el 770 de euro, deci un total de 13,320 de euro.

Daca cu ajutorul lui Dumnezeu se vor strange banii necesari, ar trebui facuta interventia chirurgicala saptamana viitoare. Cu orice zi care trece riscam ca nervul sa fie afectat irecuperabil.

Va multumim ca de obicei pentru rugaciunile si ajutorul primit, care au tinut-o pe Gabi langa noi de doi ani incoace!
Gabriela si Cosmin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu