vineri, 2 martie 2012

Avem nevoie din nou de rugaciunile voastre!


Din nefericire, ceea ce la RMN-ul din decembrie aparea ca niste simple reziduri, ieri, la evaluarea programata, s-a dovedit a fi totusi o reinstalare a tumorii.

Pe partea de os taiata, cea dinspre coloana, tumora s-a instalat din nou si necesita o noua si urgenta interventie chirurgicala, deoarece inainteaza spre coloana si ar putea deveni inoperabila.

Singura veste mai buna este ca medicii spun ca o pot opera. Daca operatia va reusi  va fi urmata de sedinte de radioterapie si chimioterapie. De data aceasta va fi formata o echipa mai complexa de medici, pe langa ortoped si oncolog, vor mai participa un chirurg generalist si un chirurg specializat in reconstructie.

Riscurile le stim de data trecuta, poate chiar mai mari acum, chiar daca tumora este mai mica. 

Suntem la mila lui Dumnezeu.  De aceea va rugam din nou  sa nu ne parasiti nici acum si sa ne insotiti cu rugaciunile care atat de mult ne-au folosit data trecuta.

Doamne ajuta!
Cosmin si Gabriela

Un comentariu:

  1. Maica Domnului sa va acopere si sa-i lumineze pe chirurgi asa cum de fiecare data il ajuta pe Sf Luca al Crimeei, prin ale carui rugaciuni sa primiti ajutorul cel ceresc!

    RăspundețiȘtergere