vineri, 9 august 2013

Din nou o perioada mai grea

Trecem din nou printr-o perioada mai dificila si avem nevoie de rugaciunile voastre. De aproximativ o luna Gabi a inceput sa aiba dureri din nou, motiv pentru care a facut un CT aici in Romania. Am trimis imaginea la Anadolu si asteptam un raspuns de la ei luni sau marti. In functie de ce vor decide in urma examinarii CT-lui este posibil sa fim nevoiti sa ne intoarcem in Turcia pentru un control mai detaliat, inainte de octombrie asa cum ramasese stabilit initial.
 
De asemenea Ioan, micutul nostru de 4 anisori, a fost internat (impreuna cu Cosmin) cateva zile la Bals, din cauza unei pneumonii. Slava Domnului totul a decurs bine si astazi sunt amandoi inapoi acasa, dar am trecut printr-o perioada destul de incarcata de emotii si consum sufletesc.

Din pacate nici financiar nu prea ne este bine, deoarece spitalizarea lui Ioan a cam consumat ce rezerve mai aveam. Ca de obicei, lasam totul in mana lui Dumnezeu si va rugam sa ne pomeniti in rugaciunile voastre care intodeauna ne-au ajutat atat de mult.

Gabriela si Cosmin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu