miercuri, 10 octombrie 2012

Evaluarea din OctombrieDuminica trecuta am revenit la Anadolu pentru evaluarea programata din August. Luni Gabriela a facut mai multe analize: la sange, CT la plamani si RMN abdominal.

Am aflat si rezultatele si ceea ce ne asteapta in continuare. Sunt vesti bune si mai putin bune.

Una din vestile mai putin bune este ca in zona tumorii a aparut din nou o activitate celulara. Partea buna este ca se afla la inceput, nu a crescut si exista tratament: o noua schema de chimioterapie. Aceasta schema are 3 sedinte, de cate 3 zile fiecare, cu o pauza de 21 de zile intre ele. Primele doua zile tratamentul se admnistreaza ambulatoriu timp de 4 ore, iar a treia dureaza 24 de ore si necesita spitalizare.

Cea de a doua veste proasta este ca nu mai avem fonduri pentru a continua toate cele 3 sedinte de chimioterapie. Costul unei sedinte este aproximativ 4300 de lire turcesti asta insemnand aproximativ 2150 de euro. Acest cost nu include spitalizarea, aceasta fiind cam 300 de euro/zi. In plus sunt costuri cu cazarea si transportul.

Pentru prima sedinta, cu ajutorul vostru care nu a incetat sa vina in toata aceasta perioada atat de grea pentru noi, vom avea suma necesara. Pentru celelalte ne punem din nou nadejdea in Dumnezeu care nu a incetat sa lucreze prin fiecare dintre voi.

Rugati-va in continuare si pentru noi!

Gabriela si Cosmin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu