vineri, 8 iunie 2012

Continuam tratamentul

Dupa cum spuneam si in ultima mesaj postat, prima sedinta de chimioterapie a fost foarte greu de suportat pentru Gabi din cauza medicamentelor foarte puternice si durata lunga de 9 zile cu spitalizare si tratament continuu.  Organismul Gabrielei era deja slabit de 2 luni de radioterapie si am fost nevoiti sa schimbam tratamentul cu o varianta care nu necisita spitalizarea si in care fiecare sedinta dureaza doar 3 zile. 

Cu tot ajutorul primit, pentru care va suntem profund recunoscatori, ne gandim si la continuarea tratamentului in tara cumparand schema si medicamentele de acolo, deoarece in momentul de fata am mai putea acoperi doar urmatoarea sedinta la Anadolu.

Partea buna este ca radioterapia a avut efect si nu mai are dureri. Poate dormi din nou normal si nu trebuie sa mai foloseasca medicamente pentru durere.  Se impartaseste cat se poate de des si ne-am bucurat mult ca s-a mai facut inca o slujba de maslu pentru ea.

Acum incercam sa mergem la Sf.Nectarie in Grecia. Speram sa faca si cu noi o minune. Ne este foarte greu dar nu ne pierdem nadejdea in Dumnezeu.

Va multumim pentru tot si va rugam sa ne pomeniti in continuare!

Cosmin si Gabriela

Un comentariu:

  1. Să ajute Domnul şi Sfântul Nectarie să ajungeţi în Grecia, la Sfintele moaşte!
    Sănătate multă şi putere!

    RăspundețiȘtergere