joi, 15 septembrie 2011

Primele vesti dupa operatie

La ora 16:30, dupa 4 h de operatie, Gabriela a iesit din sala in stare buna si stabila, fiind acum la terapie intensiva. Peste 2 h Cosmin o va putea vedea.

Operatia a decurs bine, fara complicatii, iar durata ei a fost mai mica decat se asteptau. Tumoarea a fost complet extirpata, cu marja de siguranta oncologica respectata. Vom reveni cu detalii medicale imediat ce le vom avea.

Va multumim pentru tot sprijinul!

4 comentarii:

  1. Draga Gabi, recuperare rapida si insanatosire grabnica! Sa auzim numai de bine de-acum! Doamne ajuta si multa rabdare familiei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram foarte tare, pentru primele vesti bune. Ai reusit Gaby! Ai trecut-o si pe asta!Doamne ajuta sa te faci bine! Sa fiti cu totii sanatosi! Te pupam si te asteptam acasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur sa aud vesti bune despre operatie si sanatatea Gabrielei.vin si eu cu rugamintea la d-voastra daca doriti sa postati un articol pentru a fi salvat un copil de un an care are nevoie de banuti pentru a fi recuperat.va las adresa copilului de blog http://sansapentrudavid.wordpress.com/ si adresa mea de e-mail sami lasati un mesaj daca se poate publica.sanatate si insanatosire grabnica

    RăspundețiȘtergere