miercuri, 24 august 2011

Din nou acasa

Aseara Gabriela si Cosmin au revenit in Bucuresti dupa cea de-a doua cura de chimioterapie. Peste doua saptamani vor pleca din nou la Istanbul pentru investigatiile premergatoare operatiei si pentru operatie.

Gabi are stari de greata si se simte obosita. Caldura contribuie si ea la starea de astenie resimtita de catre ea. Cu toate acestea Gabi se ridica din pat si reuseste sa se joace putin cu copii.

Va rugam sa o pomeniti pentru a putea trece cu bine peste aceasta stare.

Un comentariu:

  1. Sfantul Fanurie a cerut atunci voie sa-si faca ultima rugaciune si s-a rugat astfel:

    "Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce ai miluit pe acestia care au facut plangere si strigare, fa ca tot cel ce va face o turta cu ulei si zahar, sau o placinta si o va da saracilor sa fie ascultat in orice durere dreapta va avea. Aceasta zic sa fie pentru iertarea pacatelor mamei mele, care a murit pacatoasa."

    Si atunci s-a facut tunet din cer si s-a auzit glasul Domnului astfel:

    "Fie Fanurie dupa cuvantul tau si tot cel ce te va chema pe tine in ajutor sa fie ascultat de Mine si tu vei fi ajutorul celor din nevoi."

    Viata sfantului http://www.crestinortodox.ro/vietile-sfintilor/73089-sfantul-fanurie-viata-si-patimirea si acatistul http://www.crestinortodox.ro/acatiste/67066-acatistul-sfantului-fanurie.

    RăspundețiȘtergere